Pool Szakág hivatalos oldala
Közlemény

Tájékoztatunk mindenkit, hogy az MBSZ Pool Szakág 2017.10.29. napon tartott elnökségi ülésén az alábbiakról határozott:

  • Az elnökség felkérte Keidl Márton sportolót, hogy a továbbiakban játékos kapcsolattartóként segítse az elnökség munkáját. A versenyzők a jövőben észrevételeikkel, javaslataikkal az elnökség tagjain kívül Keidl Mártonhoz is fordulhatnak, aki a javaslatokat összegezve fogja azokat az elnökség elé terjeszteni, illetve a versenyzőket képviselve – a lehetséges kereteken belül – egyeztet.
  • A 2017. évben megmaradt pénzügyi keretből a 2017.12.10. napon megrendezésre kerülő Mesterek Tornája versenyen összesen 221.000 Ft támogatást nyújtunk. A versenyre a korábbi kiírásnak megfelelően 16 versenyző kap meghívást. A támogatási összeg a 16 résztvevő versenyző között – a helyezések figyelembe vételével - arányosan kerül felosztásra. A meghívottak a részvételről és a nevezés lehetőségeiről e-mailon keresztül a meghívottak személyes tájékoztatást kapnak.
  • Az elnökség határozott a 2018. évi egyéni és csapatbajnokság lebonyolításának részleteiről. 2018-ban több változtatás és verseny várható, jelenleg ennek részletei feldolgozás alatt állnak. A teljes versenyrendszert és versenynaptárt 30 napon belül elkészítjük és közzé tesszük a szakág hivatalos média felületein.
  

 

2017. november 01.
Pool Szakág Facebook
TÁMOGATÓINK
PARTNEREINK